De beste merken van Tip de Bruin

De beste merken van Tip de Bruin

Tip de Bruin is al sinds de jaren 50 een specialist op het gebied van herenmode. Dit begon op de Nieuwendijk in Amsterdam, maar tegenwoordig is een trip naar onze hoofdstad niet meer nodig als je van de luxe kleding van deze modezaak wilt genieten. De nadruk van deze aanbieder ligt op luxe herenkleding van diverse gerenommeerde merken uit het buitenland. Er zijn allerlei soorten kleding verkrijgbaar, van jassen tot aan schoenen. Ook voor bijpassende accessoires zit je hier goed. Natuurlijk is een bezoekje aan de winkel in Amsterdam nog altijd een optie. Maar online kun je met gemak kopen wat je zoekt. Hieronder zetten we een aantal van de toppers uit het aanbod voor je op een rij.

Canada Goose

Eén van onze favorieten is Canada Goose. Dit merk is over de hele wereld bekend geworden dankzij de mooie luxe jassen die je van dit merk kunt bestellen. Deze warme jassen zijn gemaakt van uitstekende materialen en zijn dan ook meer dan geschikt om je warm te houden tijdens de winter. Alhoewel de nadruk bij Tip de Bruin op herenkleding ligt, kun je van Canada Goose ook jassen voor vrouwen bestellen. Bovendien zijn jassen niet de enige producten die ze via deze webshop verkopen. Zo kun je bij Canada Goose ook terecht voor onder meer bodywarmers, mutsen, vesten, petten en jogging broeken. Alle producten zijn van een hoge kwaliteit.

Karl Lagerfeld

Waarschijnlijk hoeven we je niet veel te vertellen over Karl Lagerfeld. Dit is één van de bekendste modehuizen ter wereld. De grootste sterren worden graag gezien in de haute couture van dit merk. Maar ook voor consumenten zijn er genoeg passende producten te vinden die bovendien relatief betaalbaar zijn gezien de statuur van dit merk. Natuurlijk mag een merk zoals dit niet ontbreken binnen het aanbod van Tip de Bruin. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een opvallende typisch witte polo van dit merk. Maar een Karl Lagerfeld jas is een aanrader als je echt wilt opvallen.

BALR.

BALR. is eigenlijk al jaren hot en wij zien niet in waarom daar binnen een aantal jaar ineens verandering in gaat komen. Het brein achter dit merk, met een tweetal compagnons, is oud-voetballer Demy de Zeeuw. Hij maakt furore bij AZ en Ajax, en daarnaast speelde hij ook nog voor het Nederlands Elftal (onder meer tijdens de halve finale van het WK 2010). In 2013 richtte hij BALR op, en het duurde niet lang totdat dit merk aansloeg. Ook bij Tip de Bruin kun je diverse soorten kleding van dit merk bestellen: jassen, broeken, overhemden, mutsen, schoenen, t-shirt’s, polo’s, petten, mutsen, zwembroeken en nog veel meer.

gerelateerde berichten