Waar komt mijn fotokalender vandaan?

Waar komt mijn fotokalender vandaan?

In de keuken heb ik een gepersonaliseerde fotokalender hangen. Ik krijg hier vaak complimenten over. Mensen vinden de foto’s die in de kalender staan aandoenlijk en leuk. Natuurlijk heb ik hierbij gekozen voor foto’s van mijn kinderen, maar ook één van mijn dierbaarste foto’s met mijn ouders staan hierin. Het mooie is dat een verjaardagskalender maken voor iedereen mogelijk is tegenwoordig. Vaak denken mensen dat ik hiervoor een professional heb ingeschakeld, maar niets is minder waar. Een kalender maken is namelijk helemaal niet moeilijk. Websites zoals hetfotoalbum.nl maken dit gemakkelijker dan ooit. Ik verzeker je: ook jij kunt nu je eigen fotokalender online maken.

Waarom koos ik voor mijn eigen fotokalender?

Als je wel eens vaker mijn blog hebt gelezen, dan weet je dat ik het wel eens er over heb gehad dat ik nog vergeetachtig kan zijn. Soms word ik gebeld door vrienden omdat ik een lunchafspraak vergeten ben, dan laat ik mijn autosleutels weer eens op een vreemde plek liggen. Het is soms om gek van te worden. Ook het onthouden van verjaardagen gaat me slecht af. Mijn familie en vrienden nemen het me gelukkig niet kwalijk, maar toch: ik vind het wel zo attent om verjaardagen niet te vergeten. Dankzij deze fotokalender kan ik altijd checken wanneer iemand jarig is. 

Tegelijkertijd heb ik niet zomaar voor een generieke kalender gekozen. Het mooie aan deze kalender is namelijk dat ik er zelf foto’s op kon plaatsen. Dat maakt een kalender veel leuker en een stuk persoonlijker. Ik heb hierbij gekozen voor foto’s van mensen die belangrijk voor me zijn. Natuurlijk mijn kinderen, maar ook andere familieleden en vrienden. Hierbij gaat het om foto’s van dierbare herinneringen. Elke keer als ik naar deze kalender kijk, komt er een lach op mijn gezicht. Het is een klein stukje geluk dat gewoon in mijn huis hangt. Nog een reden waarom ik zo blij ben met mijn eigen fotokalender.

Ook jij kan je eigen fotokalender maken

Ik heb mijn eigen fotokalender online gemaakt. Dit is helemaal niet moeilijk. Ik heb hierbij gebruik gemaakt van de tools van hetfotoalbum.nl. Je had hierbij de keuze om zowel offline als online te werken. Voor offline werken download je hun programma, waarna je aan de slag kan gaan. Je kunt hierbij je werk opslaan en later verder werken. Zo kun je beter de tijd nemen. Je kunt ook via je browser jouw eigen fotokalender ontwerpen. Het eindresultaat zal er geweldig uitzien. Ik ben heel blij met het resultaat en kan het iedereen aanraden. Ga jij nu ook je eigen fotokalender maken?

gerelateerde berichten