Dit zijn de voordelen van het dragen van een hipster

Dit zijn de voordelen van het dragen van een hipster

Ben je al een tijdje op zoek naar nieuw ondergoed, maar is het dragen van een string niet helemaal (meer) jouw ding? Dan is een hipster onderbroek misschien wel het perfecte alternatief. Waar we vaak denken aan de wat oudere dames die dit type ondergoed dragen, is dit in de praktijk absoluut niet het geval. Wist je namelijk dat het niet alleen een stuk fijner is, maar het ook beter is voor je gezondheid? Hoe dit precies zit en waarom hipster ondergoed kopen een absolute aanrader is als je het ons vraagt, vertellen we je nu.

Wat is een hipster?

Voor we de voordelen met je gaan bespreken, is het goed even wat duidelijker uit te leggen wat een hipster nu eigenlijk is. Er heerst namelijk vaak verwarring over dit type ondergoed en wordt het ook vaak benoemd als ‘tent’. Een hipster onderbroek is een stijlvolle en eigentijdse variant van ondergoed die populair is geworden vanwege zijn typische ontwerp. Deze onderbroek heeft doorgaans een lagere taille dan traditioneel ondergoed en heeft bredere zijkanten die comfortabel op de heupen rusten. Het ontwerp biedt volledige bedekking aan de achterkant en de voorkant, waardoor het een praktische keuze is voor dagelijks gebruik.

Het model

Als je het ons vraagt zijn hipsters niet alleen heerlijk om te dragen, maar hebben ze ook een mooi model. Hipsters zijn namelijk laag uitgesneden onderbroeken die beginnen op de heupen of op de taille en bedekken dan ook de gehele billen. Anders dan bij een string is dit dus niet het geval. De hipster wordt dus ook niet voor niets vaak vergeleken met een slip, maar verschilt in zekere zin wel degelijk. Het verschil zit hem met name in het feit dat de zijkanten wat breder zijn.

Perfect voor onder je sportlegging

Het dragen van een hipster is niet alleen fijn onder een normale broek, maar ook wanneer je net een nieuwe sportlegging dames hebt gekocht. Doordat deze onderbroeken geen lijn hebben, zie je deze dus ook niet door je sportlegging. Juist omdat een sportlegging wat strakker zit, kan dit voor veel meiden een wat onprettig gevoel geven. Het is dus absoluut niet gek om op jonge leeftijd al een hipster te dragen. Sterker nog, we zien het steeds vaker. Zo zijn ze er namelijk in allerlei verschillende soorten, kleuren en modellen en kun je dus ook gerust kiezen voor een wat meer uitdagender model, waarbij je wat meer bil ziet bijvoorbeeld.

Draag waar jij je goed bij voelt

Nu je weet welke voordelen een hipster heeft, ben je misschien best wel overtuigd dat het ook voor jou geschikt ondergoed is. Het is dus helemaal niet vreemd om gewoon eens een keer een week hipsters te dragen. Wat uiteindelijk het belangrijkste is, is dat jij je er prettig bij voelt. Doe je dit namelijk niet, dan heeft dit een negatieve uitwerking op je volledige gesteldheid. Dit geldt overigens niet alleen voor je ondergoed, maar natuurlijk ook voor de rest van je outfit.

gerelateerde berichten