Hizero: de voordelen ten opzichte van andere vloerreinigers 

Hizero: de voordelen ten opzichte van andere vloerreinigers 

Het aanbod aan elektrische vloerreinigers is de afgelopen jaren sterk toegenomen. Wat maakt het ene model beter dan het andere? Hoe presteert de Hizero vloerreiniger ten opzichte van het model van Kärcher? Naast Kärcher en Hizero bieden ook producenten als Philips, BISSELL en Dyson dergelijke apparaten aan. Sterk aangeraden wordt om voor een alles-in-één vloerreiniger te kiezen; een model die u helpt een harde vloer te vegen, te dweilen en te drogen. Zo hoeft u maar een keer door uw woning te gaan voor het onderhoud aan de vloer. In dit artikel leest u meer over de voornaamste redenen om voor een Hizero vloerreiniger te kiezen

Een van de stilste vloerreinigers van dit moment 

Een aspect waarop de vloerreiniger van Hizero zich onderscheid van andere modellen is het de geluidsproductie ervan. Waar de meeste vloerreinigers een geluidsproductie van meer dan 60 tot 65 dB kennen, produceert de draadloze Hizero vloerreiniger niet meer geluid dan maximaal 60 dB. Een belangrijk voordeel in de tijd waarin hybride werken de norm is; terwijl u de harde vloeren onderhoudt, kan uw partner nagenoeg ongestoord door blijven werken. 

Lange accuduur om uw harde vloeren in één keer te onderhouden 

De meeste moderne vloerreinigers zijn draadloos. Een belangrijk voordeel, daar u de stekker niet steeds weer in een ander stopcontact wil moeten steken. Een punt om hierbij rekening mee te houden: de accuduur. Vergelijkt u de accu van de Hizero vloerreiniger met die van andere modellen, dan gaat deze in veel gevallen langer meer: maximaal 60 minuten. Dit is voldoende om de harde vloeren van een gemiddelde woning in één keer te kunnen onderhouden. 

Bestel losse onderdelen voor uw vloerreiniger 

Een derde punt die de Hizero vloerreiniger tot een interessante optie maakt: de mogelijkheid om losse onderdelen van het apparaat te vervangen als deze defect of versleten zijn. U bestelt de onderdelen eenvoudig online en monteert deze zelf. Het komt de levensduur en daarmee duurzaamheid van de elektrische vloerreiniger ten goede. 

gerelateerde berichten