Zo krijg je meer TikTok views en volgers!

Zo krijg je meer TikTok views en volgers!

Ben jij veel bezig met TikTok maar heb je niet het idee dat je snel meer volgers krijgt? Dat is natuurlijk zonde, zeker als je er veel moeite en tijd in steekt. Om snel meer TikTok volgers te krijgen kan je ervoor kiezen om TikTok volgers te kopen. Hierbij is het belangrijk dat je de plotselinge stroom aan comments goed bij kunt houden. Om het natuurlijk over te laten komen kan je reageren op comments of de comments een like geven. Er zijn ook manieren om op een organische wijze meer TikTok views en volgers te krijgen. Wat die manieren zijn, vertellen we je in dit artikel!

1. Genoeg posten op de juiste tijdstippen 

Ten eerste is het voor het krijgen van meer TikTok views en volgers belangrijk dat je genoeg post en dat je op de juiste tijdstippen video’s plaatst, zodat je een zo groot mogelijk publiek kunt bereiken. Er wordt aangeraden om zo’n 1 tot 3 keer per dag te posten voor het hoogste bereik. Ja, je zult dus echt iedere dag moeten posten en het liefst zelfs meerdere keren. Daarnaast is het goed om op bepaalde tijdstippen te posten, zodat je veel mensen kunt bereiken. Uit onderzoek blijkt dat de ochtend het meest geschikte tijdstip is om op TikTok te posten, het liefst tussen 05:00 uur en 11:00 uur. 

2. Gebruik je hashtags verstandig

Net als bij Instagram kun je bij TikTok gebruikmaken van hashtags bij je posts. Voor een optimaal bereik is het belangrijk dat je hier goed gebruik van maakt. Het beste is om 4 tot 6 hashtags per post te gebruiken. Als je een groot publiek wil bereiken, moet je op z’n minst 1 van de volgende hashtags gebruiken in iedere post: #foryoupage, #fyp of #voorjou. Daarnaast kun je nog 2 tot 4 andere hashtags toevoegen die passen bij de content van de video. Probeer zoveel mogelijk in te spelen op lopende trends, zodat je populaire hashtags gebruikt waar veel mensen op zoeken!

3. Laat zien dat je een actieve gebruiker bent

Het algoritme van TikTok wil graag zien dat jij een actieve gebruiker bent op het platform. Daarom is het slim om veel te liken en te reageren op video’s van anderen. Plaatst iemand een opmerking bij een van jouw video’s, like de opmerking dan en reageer er zo snel mogelijk op, om te laten zien dat je actief bezig bent met jouw kanaal. Door structureel video’s van anderen te liken en hierop te reageren, geef je ook de zichtbaarheid van jouw eigen video’s een boost. Door veel interactie te creëren met andere gebruikers, heb je ook meer kans dat mensen jou zullen gaan volgen.

gerelateerde berichten