Elektrische tandenborstels; welke is geschikt voor u?

Elektrische tandenborstels; welke is geschikt voor u?

Bent u op zoek naar een elektrische tandenborstel maar weet u niet waar u moet beginnen? Misschien hebt u al van enkele populaire merken gehoord, maar weet u niet zeker welke u moet kopen. Wij zullen u helpen de verschillen tussen elektrische tandenborstels uit te leggen, zodat u met kennis van zaken kunt beslissen welke tandenborstel voor u geschikt is. 

Soorten elektrische tandenborstels 

Elektrische tandenborstels zijn er in verschillende maten, vormen en technologieën. De meest voorkomende typen zijn sonische en oscillerende borstels. Sonische borstels creëren trillingen die golven produceren die met hoge snelheden op en neer bewegen. Oscillerende borstels produceren korte, snelle bewegingen die van links naar rechts of van boven naar beneden trillen. Beide typen zijn ontworpen om plak effectiever van uw tanden te verwijderen dan wanneer u met de hand poetst. 

Te overwegen functies 

Wanneer u een elektrische tandenborstel koopt, moet u rekening houden met een aantal kenmerken voordat u beslist welke het beste bij uw behoeften past. De kosten zijn uiteraard een factor; sommige modellen zijn aanzienlijk duurder dan andere vanwege hun functies of technologie. De levensduur van de batterij is een andere belangrijke overweging: u wilt een model met een lange levensduur, zodat u het niet te vaak hoeft op te laden. Andere functies zoals druksensoren, timers en Bluetooth-connectiviteit kunnen ook nuttig zijn om ervoor te zorgen dat u elke keer dat u uw tanden poetst een grondige reiniging krijgt. 

De voordelen van de elektrische tandenborstels van Oral-B

De elektrische tandenborstels van Oral-B bieden een superieure reiniging in vergelijking met handtandenborstels. De Oral-B elektrische tandenborstels zijn voorzien van high-speed oscillaties, getimede poetsbewegingen en verwisselbare opzetborstels die een gespecialiseerde reiniging bieden voor verschillende gebieden zoals plakverwijdering of tandvleesverzorging. Het is bewezen dat Oral-B elektrische tandenborstels tot 100% meer plak verwijderen dan alleen handmatig poetsen en na verloop van tijd superieure resultaten leveren. Oral-B elektrische tandenborstels kunnen worden geprogrammeerd met verschillende intensiteiten zodat u uw poetservaring zelf kunt bepalen. Bovendien zijn de Oral-B elektrische tandenborstels verkrijgbaar in verschillende modellen, elk op maat gemaakt voor verschillende specifieke toepassingen en eisen, waardoor Oral-B de perfecte keuze is voor iedereen die op zoek is naar een efficiënte en effectieve manier om zijn tanden te reinigen.

Of toch kiezen voor Philips Sonicare?

Philips Sonicare tandenborstels zijn de perfecte keuze voor mensen die veel waarde hechten aan een goede mondhygiëne. De Philips Sonicare tandenborstels hebben een groot aantal kenmerken waardoor ze zich onderscheiden van andere merken. Ze zijn voorzien van de gepatenteerde sonische technologie van Philips, die 31000 poetsbewegingen levert met een effectieve maar zachte reiniging die ideaal is voor alle leeftijden en mondverzorgingsbehoeften. Philips Sonicare heeft ook 3 verbeterde standen – ‘Clean’, ‘White’ en ‘Gum Care’ – waarmee u probleemgebieden zoals gevoelig tandvlees of tandplak kunt aanpakken. Philips Sonicare biedt de beste elektrische tandenborsteltechnologie, dus het is geen wonder dat steeds meer mensen de traditionele borstels links laten liggen en kiezen voor Philips Sonicare.

Conclusie

Welk type elektrische tandenborstel u ook kiest, vergeet niet dat het belangrijk is om de door uw tandarts aanbevolen poetstechnieken te volgen om het meeste uit uw poetservaring te halen. Met alle verschillende opties die tegenwoordig beschikbaar zijn, hoeft het niet moeilijk te zijn om de juiste elektrische tandenborstel te vinden – zorg er gewoon voor dat hij alle functies biedt die u nodig hebt voor een prijs die binnen uw budget past! Met deze tips in gedachten, veel poetsplezier!

gerelateerde berichten