Ontdek de wereld van refurbished elektronica

Ontdek de wereld van refurbished elektronica

Refurbished elektronica is niet onbekend in ons land. Er zijn verschillende redenen waarom refurbished apparaten, waaronder iPhones, steeds populairder worden. Wij vertellen je daar graag meer over!

Refurbished revolutie

Waarom maken consumenten de overstap naar refurbished apparaten? Dit is heel simpel. Het wordt steeds belangrijker om duurzaam te leven en we zijn steeds vaker op zoek naar goedkope alternatieven. Refurbished apparaten, ook wel gereviseerde apparaten genoemd, zijn apparaten die zowel duurzaam als goedkoop zijn. Refurbished elektronica zijn elektronische producten die vaak afkomstig zijn uit het bedrijfsleven of restvoorraden. Deze producten zijn in goede staat en verdienen een tweede leven. Een refurbished iPhone is altijd goedkoper dan een nieuwe iPhone in de winkel. Je kunt er tientallen tot honderden euro’s op besparen. Ook is een refurbished iPhone duurzaam. Bij het produceren van nieuwe elektronische producten komen er schadelijke stoffen vrij die niet goed zijn voor mens, dier en natuur. Schaf je een refurbished iPhone aan dan zorg je voor minder CO2-uitstoot. Dat een refurbished iPhone steeds populairder wordt is dus niet zo gek. 

Is het verstandig om een refurbished iPhone te kopen

Vaak wordt een refurbished iPhone verward met een tweedehands iPhone. Maar deze twee soorten iPhones kun je niet met elkaar vergelijken. Refurbished producten worden namelijk grondig gecontroleerd voordat ze weer opnieuw worden aangeboden. Mocht het nodig zijn worden er onderdelen vervangen of gerepareerd. Daarnaast weet je exact de conditie van een product en kun je vaak terecht bij de klantenservice voor al je vragen. Bij het kopen van een tweedehands product is dit niet het geval. Ben je dus op zoek naar een iPhone 12 en wil je een goede deal scoren? Kies dan voor een refurbished iPhone 12. 

Een refurbished iPhone online kopen

Wil je graag een refurbished iPhone aanschaffen en weet je niet waar je moet beginnen? Er zijn diverse refurbished aanbieder op de markt. Kies voor een officiële refurbished aanbieder die gespecialiseerd is in elektronische producten. Op deze manier kun je profiteren van vele voordelen. Bij Refurbished.nl worden alle producten gecontroleerd op minimaal 50 punten. Denk hierbij aan het beeldscherm, WiFi en batterij. Daarnaast krijg je altijd 3 jaar garantie op je aankoop en is de verzending van je product gratis. Zo ben je altijd verzekerd van een goed werkend product. 

gerelateerde berichten