Beste dagcrème 2022

Beste dagcrème 2022

Een goede verzorging van je huid is essentieel. Dit geld natuurlijk ook voor de huid van je gezicht. Je beschermt met een goede dagcrème jouw huid tegen de invloeden van buitenaf. Je wil dat de huid mooi en soepel blijft. Maar ook dat ongemakken als puistjes en wratten worden voorkomen.

Gelukkig is er voor elk huidtype wel een geschikte crème te koop. Je kunt gezicht crèmes in elke prijsklasse kopen. Je kunt al een gezicht crème kopen voor een paar euro maar er zijn er ook die meer dan honderd euro kosten. Welke dagcrème is voor jou geschikt? Wat is een goede dagcrème? We belichten dit onderwerp voor jou zodat je makkelijker tot een keuze kunt komen.

Aanbod in dagcrèmes is groot

Er is een ontzettend groot aanbod in dagcrèmes. Hoe kies je nu de beste dagcrème 60+ bijvoorbeeld? Met een goede dagcrème zorg je voor een goede hydratering van de huid. Zeker als je wat ouder wordt is het belangrijk om je huid goed soepel te houden. Je kiest de dagcrème op basis van je huidtype. Daarnaast is het belangrijk om nog een paar kenmerken in het oog te houden om je huid goed te verzorgen. We beginnen met de beste anti-rimpel crème 2020. 

De beste gezicht crème vrouwen

L’Oréal Paris Triple Active dagcrème is verkozen tot het beste product in 2020. Het is een redelijk goedkope crème want je betaalt nog geen tien euro voor een potje. Het geeft de verzorging aan de huid die het moet geven en het geeft ook een uitstekend resultaat aan de droge of gevoelige huid.

Het is een lichte crème die goed uitsmeert en ook snel in de huid trekt. Als je deze crème na een gezichtsmasker gebruikt is je hele huid heerlijk soepel. Deze crème heeft een SP4 wat wel aan de lage kant is en daarom is deze crème niet geschikt voor een huid die gevoelig is voor de zon of als je snel pigmentvlekjes krijgt. Je kunt deze crème wel in de winter gebruiken. De crème hydrateert wel tot 24 uur lang.

Waar moet je op letten bij aankoop dagcrème

Naarmate je ouder wordt, krijg je te maken met rimpels, donkere vlekken en oneffenheden. Als je een goede dagcrème gebruikt kun je dit voorkomen en herstellen. Je moet daarvoor wel het juiste product gebruiken. Een crème die afgestemd is op je huidtype en leeftijd voldoet het beste. Als je de juiste crème gebruikt kun je oneffenheden en rimpels wegwerken waardoor je huid een stuk jonger oogt.

Het enige wat je hiervoor moet doen is de beste dagcrème aanschaffen voor de oudere huid. Alle crèmes worden getest of ze wel doen wat zij beloven en van de meeste kun je dit zeggen. Het is niet nodig om daarvoor veel geld uit te geven want zoals je hebt kunnen lezen doet de goedkope dagcrème van L’Oréal prima zijn werk. Het is een prima crème waar mee je een oudere huid weet te voorkomen en waar je een oudere huid ook prima mee kunt herstellen.

Lees dus altijd voor de aankoop aandachtig de gebruiksaanwijzing op de verpakking door. Als je het product in de zomer wilt gebruiken is het belangrijk dat er een goede Uv-filter in het product zit. Je kunt dit aflezen aan de SP-waarde. Hoe hoger de waarde hoe beter jouw huid beschermd is tegen Uv-straling.

gerelateerde berichten