Beste haarverf

Beste haarverf

De meeste dames vinden het leuk om geregeld van haarkleur te veranderen of willen de eerste grijze haartjes verdoezelen met hun eigen haarkleur. Er zijn diverse soorten haarverf. Je hebt zoveel haarverf merken op de markt dat het soms lastig is de juiste keuze te maken. Een goede haarverf doet wat het belooft. Maar welke moet je kiezen?

Haarverf of haarkleuring is één van de bestverkochte haarproducten in de drogisterijen en je vindt ze ook in online webwinkels. Er is een groot aanbod van verschillende kleuren, merken en ook de methodes waarop je de haarverf aanbrengt verschilt. Er is een verschil in haarverf wat je uit kan wassen en je hebt ze ook haarverf die permanent is en die uit je haar moeten groeien. Neem de tijd om de verschillende mogelijkheden te vergelijken voordat je de haarverf koopt.

Wat is haarverf

Haarverf is een samenstelling van een aantal producten waarmee je je haar een ander kleurtje kunt geven. Ons haar wordt door de jaren heen ouder en kan een andere structuur krijgen waardoor het er anders uit ziet. Je kunt een haarverf gebruiken die de grijze haren voor 100% bedekt en waardoor je een jongere uitstraling kunt krijgen.

Er wordt beweerd dat haarverf schadelijk is voor de gezondheid van het haar en de structuur van het haar. Je hoeft daar tegenwoordig niet bang meer voor te zijn want de producten zijn zodanig ontwikkeld dat er maar heel weinig chemische middelen in worden verwerkt. Ook heb je zelfs haarverf die een volledige natuurlijke samenstelling hebben en waar geen enkel chemisch goedje in verwerkt zit. De haarverf heeft een verzorgende werking en is niet schadelijk voor het haar.

Syoss kleuren

Dit merk heeft ontzettend veel verschillende kleuren haarverf. In de haarverven van dit merk zitten verzorgende producten die je haar totaal niet beschadigen. Ook de witte haarverf die vroeger heel schadelijk was voor je haar, is sterk verbeterd. Na een verfbad van dit merk zal je merken dat je haar heerlijk zacht aanvoelt en het een prachtige glanzende kleur heeft. Color Oleo van Syoss geeft een langdurige kleuring die ook professionele grijsdekking garandeert. De haarverf heeft een goede olie booster die zorgt voor een maximale kleuring die zeker zes weken lang mooi blijft.

Beste haarverf consumentenbond

Uit een test, die de consumentenbond heeft gedaan, komt L’Oréal Excellence Crème als beste naar voren. Het is een haarverf die goed en volledig de haren bedekt en die ook grijze haren goed verbergt. De haarverf heeft geen chemische geur en je haren blijven wekenlang een zeer mooie glans behouden. De haarverf is verkrijgbaar in diverse modekleuren.

Je haar thuis verven

Wanneer je beslist om je haren zelf te kleuren kun je gebruik maken van verschillende technieken waardoor je telkens een ander resultaat zult krijgen. De eenvoudigste manier om je haar te verven is om je haar volledig te kleuren. Je begint steeds bij de haarwortel. Daarna moet je per lok het haar behandelen met de haarverf. Wanneer je alles goed hebt aangebracht kun je het product goed insmeren waarna de inwerktijd begint.

Wil je lokjes haar blonderen zal je een speciale verfkwast moeten gebruiken om de lokjes mee in te smeren. Je wikkelt de haarlokjes in folie en laat de geblondeerde haartjes goed intrekken. Doordat je de haarlokjes in folie wikkelt komt de blondeer crème niet op het andere haar. Dit zou alleen maar vlekken geven. Wil je alleen de onderkant van je haar een andere kleur geven dan kun je dit ook thuis doen. Het is niet makkelijk om dit zelf te doen. Je zal dus de hulp van iemand in moeten roepen of je laat het doen bij de kapper.

gerelateerde berichten