Beste lippenstift

Beste lippenstift

Als jij een nieuwe lippenstift gaat aanschaffen wil je natuurlijk wel dat deze lang blijft zitten en je wilt natuurlijk ook een mooie kleur. Welke kleur het beste past op jouw lippen is wat lastig te zeggen, omdat iedere huid anders is. Je zou wel kunnen zeggen dat je gewoon lekker een kleurtje moet nemen die jij mooi vindt, daarmee bereik je in de meeste gevallen al het beste resultaat. Probeer bij de keuze voor een lippenstift wel een beetje bij jezelf te blijven, want je wilt natuurlijk niet dat je lippenstift eerder gezien wordt dan jijzelf. Hoewel het niet erg is een opvallende kleur te dragen is het misschien ook wel handig te kijken naar de kleur van je huid. Iedere kleur lippenstift heeft zo een eigen effect, maar wist je dat een lippenstift eigenlijk voor iedere gelegenheid wel te vinden is? Kies bijvoorbeeld eens een kleur die bij je haarkleur past.

Hoe breng je lippenstift aan?

Een lippenstift aan brengen is eigenlijk erg eenvoudig, maar hoe doe je dat nu eigenlijk? Heb jij er ook zoveel moeite mee om je lippen binnen de lijntjes te kleuren? Dat hoeft echt niet, want als jij je lippenstift aan wilt brengen begin je misschien wel met een lippotlood. Met zo één potlood kun je in grote lijnen bepalen hoe jij je lippen moet gaan kleuren. Zorg ervoor dat je lippen bij elkaar zitten en begin dan vanuit het midden naar de buitenkant met het kleuren. Wat je ook kunt doen is een kwastje gebruiken, hiermee kun jij je lippenstift nog preciezer aanbrengen.

Het verwijderen van lippenstift

Na een avondje uit of een dagje op kantoor wil jij jezelf ontdoen van de make-up die je op had, omdat je graag fris naar je bed wilt gaan. De lippenstift verwijderen is hier natuurlijk een onderdeel van. Misschien heb jij juist een lippenstift die de hele dag goed blijft zitten, maar hoe kun je deze dan verwijderen. Als je een lippenstift hebt die lekker lang blijft zitten moet je wel een beetje voorzichtig te werk gaan, want je wilt echt niet boenen op je lippen. Een tip voor de lippenstift verwijderen zou kunnen zijn een beetje vette vaseline. Je brengt dit aan op de lippen en laat het enkele minuutjes zitten, daarna kun je de lippenstift verwijderen met een droog doekje. Als je niet in het bezit bent van vaseline dan zou je ook kunnen kiezen voor een lippenbalsem. Let wel op dat je kleine ronde draai bewegingen maakt en niet gaan schrobben.

De moet je echt weten over lippenstift

Lippenstift kan nogal een verzorgende werking hebben voor de lippen, maar hoe wordt lippenstift eigenlijk gemaakt en wat voor verzorging heeft lippenstift nu eigenlijk te bieden? In de meeste gevallen zitten er een soort boter en olie aan de lippenstift toegevoegd.  Je kunt bijvoorbeeld denken aan een lippenstift die cacaoboter bevat, maar ook argan olie is een veel voorkomend ingrediënt. Deze oliën of boter zorgen ervoor dat de lippen gevoed worden. Bij matte lippenstiften werkt het net een beetje anders, hier zit namelijk niet zoveel voedende producten in. Je zou kunnen zeggen dat deze iets minder snel van de lippen glijdt. Lippenstiften worden eigenlijk vaak gemaakt met basis ingrediënten, deze ingrediënten bevatten pigmenten. Als men zich houdt aan de basis ingrediënten, zoals olie, vetten en wax soorten dan kan men pigmenten toepassen. Als de pigmenten toegepast worden dan ontstaat er een mooie kleur. Hiermee kan men dus eindeloos combineren en veel kleuren creëren, daardoor zie je ook heel erg veel kleurtjes op de markt verschijnen.

gerelateerde berichten