Beste middel tegen haaruitval voor vrouwen

Beste middel tegen haaruitval voor vrouwen

Het kan zo zijn dat het je opeens gaat opvallen dat je veel haren verliest. Iedereen verliest zo’n 100 haren per dag gemiddeld. Er zijn perioden dat dit meer is en soms is het iets minder. Maar als jouw haarborstel iedere keer vol zit met haren dan ga je je toch wel ongerust maken. Sommige vrouwen hebben veel haaruitval in de overgang. Is dit zo of lijkt dit zo? Door de hormoonveranderingen in het lichaam is het mogelijk dat vrouwen tijdens de overgang meer last hebben van haaruitval. Het is dus een goed idee om in een vroeg stadium in te grijpen en je haar de verzorging te geven waar het om vraagt.

Het is belangrijk om de oorzaak tussen haarverlies door erfelijkheid en haarverlies wat een andere oorzaak heeft, zoals bijvoorbeeld tekorten aan vitamines en mineralen, vast te stellen. In het geval van laatstgenoemde oorzaak is het in sommige situaties mogelijk om de oorzaak weg te nemen. Bij erfelijk haarverlies is dit nooit het geval. De gevolgen van beiden haarverliezen zijn hetzelfde, de haren groeien minder lang en dik en de haarzakjes blijven in een rustfase.

Wat is het beste middel tegen haaruitval?

Er zijn verschillende mogelijkheden om nieuwe haargroei te stimuleren:

  • Shampoo en conditioner met haargroei stimulerende middelen
  • Een haargroeilotion
  • Voedingssupplementen tegen haaruitval
  • Lasertherapie
  • Haaruitval camoufleren door haarvezels

Het beste is om de bovenstaande middelen te combineren met elkaar. Het beste haargroeimiddel kan het niet alleen doen. Je moet zorgen dat het haar van binnen en van buitenaf gevoed en de haargroei gestimuleerd wordt. Er is een haargroeimiddel vrouwen wat je kunt kopen bij de haarspecialist of bij een apotheek. Niet alles wat je in de reclame ziet zal helpen maar er zijn specialisten die hier wel verstand van hebben en echt de goede informatie verschaffen. Via bovenstaande link kom je op een site van ervaren specialisten op het gebied van haaruitval. Zij hebben jarenlange ervaring de problemen van haaruitval bij vrouwen.

Gebruik de juiste producten

Door het gebruiken van een speciale shampoo en een goede lotion kun je al veel bereiken. Een goed voedingssupplement is aan te bevelen om extra effect te bereiken. Het is van het grootste belang dat je een goed voedingssupplement gebruikt en zo je lichaam belangrijke bouwstoffen geeft voor een goede en gezonde haargroei. Jouw lichaam heeft het nodig.

Lasertherapie

Ook lasertherapie is bij vrouw zeer effectief gebleken. Deze techniek is nog niet zo lang beschikbaar voor consumenten. In Amerika is er sinds een poosje goedkeuring om lasertherapie te gebruiken bij haaruitval. De kosten met een laserhelm zijn hoger maar het gebruiksgemak en de kosten op de lange termijn, zijn lager. Het fijne is dat lasertherapie geen bijwerkingen geeft. Wil je meer lezen over lasertherapie, klik dan op de link eerder in dit artikel. Heb je vragen over haaruitval of wil je graag advies dan is het een goed idee om contact op te nemen met haargroeispecialist.nl. Zij beantwoorden jouw vragen graag en geven je ook graag een goed advies waar je ook echt mee geholpen bent en wat het beste resultaat geeft voor jouw haar. 

gerelateerde berichten