Deze sieraden waren helemaal trendy in 2022

Deze sieraden waren helemaal trendy in 2022

Als je over straat loopt, zie je bijna overal mensen met sieraden om. Vroeger was dit iets wat alleen mensen met veel vermogen konden kopen, maar dat is nu wel anders. Je hebt sieraden in allerlei verschillende soorten en maten, maar dat geldt ook voor de prijzen. Een mooi sieraad hoeft tegenwoordig geen honderden euro’s meer te kosten. Voor een klein prijsje kun je al meedoen met de nieuwste trends. Maar wat zijn de trends van 2022 eigenlijk op het gebied van sieraden? Welke ringen van Finaste moet je nou echt hebben? Om hierachter te komen, raad ik je zeker aan om verder te lezen.

Maak de look af met single earrings

Ten eerste zijn de single earrings nu heel populair. Je kunt namelijk heel veel verschillende single earrings kopen. Eigenlijk is een single earring een enkele oorbel. Je koopt de oorbel dus niet in een paar, maar je koopt er maar een van. Het leuke hiervan is dat je verschillende oorbellen met elkaar kunt combineren. Vind je het leuk om in je ene oor een hartjes oorbel te doen? Of draag je graag een ring oorbel? Dan betekent dat niet dat je in je andere oor precies dezelfde oorbel in hoeft te doen. Je kunt hier heel erg mee spelen. Je hoeft dus niet per se een paar te kopen, maar het kan juist heel verrijkend zijn om te kiezen voor een enkele oorbel. Mixen en matchen maakt het een heel creatief proces. Het is juist leuk om verschillende dingen uit te proberen op het gebied van sieraden. 

Grove ringen zijn mooi voor iedereen

Een andere opvallende trend zijn grove ringen. In de maatschappij is het ons heel erg aangeleerd dat vrouwen subtiele sieraden van Finaste dragen en mannen geen sieraden en anders grof. Toch is hier de afgelopen jaren verandering in gekomen. Steeds meer mensen kiezen ervoor om grove sieraden, zoals grove ringen te dragen. Niet alleen mannen, maar ook vrouwen kiezen hier geregeld voor. Over het algemeen zie je dat er vaak wordt gekozen voor echt zilveren ringen of silver plated. Grove ringen passen over het algemeen het beste bij een iets stoerdere outfit. Echter zijn er geen concrete regels voor sieraden, dus je kunt grove ringen ook gewoon matchen bij een lievere outfit. Het ligt helemaal aan wat jouw smaak is.

Mix vooral zoveel mogelijk kleuren

Een tijdje geleden zag je haast niet dat mensen zilver en goud met elkaar mixte. Dat is echt iets wat een tijdje geleden is ontstaan. Het is niet meer een gegeven dat je een gouden ketting draagt bij een gouden ring. Hetzelfde geldt voor zilveren of rosé gouden sieraden. Tegenwoordig wordt alles met elkaar gemixt. Niemand kijkt er ook gek van op als je zilver met goud draagt. Je zou kunnen zeggen dat dit echt een trend is van 2022. Hoe gekker, hoe beter. Er bestaan tegenwoordig ook heel veel sieraden die van zichzelf al gemixt zijn. Denk bijvoorbeeld aan een gouden ring met een zilver detail. Dit zijn dingen waar je haast niet omheen kunt.

gerelateerde berichten