Je kappersproducten koop je bij HairFair

Je kappersproducten koop je bij HairFair

Heb jij zelf een kapsalon of wil je gewoon de allerbeste producten hebben voor je haar, ook als je even niet de mogelijkheid hebt om ze bij jouw kapper te kopen? Dan kun je de producten die je nodig hebt het beste inkopen bij een gespecialiseerde groothandel voor kappers, zoals HairFair. Hier vind je namelijk een hoop producten die je niet zomaar bij de Kruidvat of bij de Etos kunt kopen. Wil je meer weten over HairFair en de producten die je bij deze groothandel kunt kopen? Dat vertellen we je in dit artikel!

Inkopen doen voor je kapsalon

Als je inkopen gaat doen voor je kapsalon, ga je dat natuurlijk niet bij de Kruidvat of de Etos doen. De professionele producten waar de meeste kappers gebruik van maken, zijn hier namelijk niet te krijgen. Voor dat soort producten moet je echt naar een gespecialiseerde groothandel, zoals HairFair. Het voordeel van deze webshop, is dat hij gerund wordt naast een succesvolle haarstudio. De eigenaren van de webshop hebben dus veel verstand van de producten die ze verkopen. Je kunt hen dus ook goed om advies vragen als je twijfelt welke producten je het beste kunt inkopen. Dat is fijn als je bijvoorbeeld pas net een eigen salon hebt en nog een beetje je weg moet vinden in alle bestaande producten en merken. 

Olaplex: de meest populaire haarproducten

Een van de meest populaire merken onder de haarproducten is Olaplex. Veel kappers zweren bij de producten van dit merk, vooral voor het herstellen van beschadigd haar. De producten van dit merk zijn volledig vrij van siliconen en oliën, Olaplex was het eerste merk die dergelijke producten aanbood. De producten zijn in staat om om gebroken verbindingen in je haar weer te koppelen, zodat zelfs diepe schade kan worden hersteld. De Olaplex behandeling van het haar bestaat uit verschillende stappen en dus meerdere producten. Het meest bekende product is de Olaplex Hair Perfector No.3, die je gebruikt voordat je met je shampoo en conditioner aan de slag gaat. Dit product herstelt bijvoorbeeld schade die door hitte is veroorzaakt, onder andere door het gebruik van een föhn of stijltang. 

Tools voor kappers

Als kapper heb je natuurlijk ook allerlei professionele tools nodig voor in je salon. Denk bijvoorbeeld aan een föhn, stijltang, krultang en speciale borstels. Maar natuurlijk ook krulspelden, clips voor in het haar en spelden voor het vastzetten van het haar. Ook deze producten kun je beter bij een groothandel kopen, aangezien ze dan van hogere kwaliteit zijn en je vaak ook een voordelige prijs krijgt als je een salon hebt. Daarnaast zit er vaak betere garantie op producten van een groothandel die zakelijk in zijn gekocht. 

gerelateerde berichten