Professionele producten nodig voor je huid en haar?

Professionele producten nodig voor je huid en haar?

De meeste mensen kopen hun haarproducten en andere verzorgingsproducten natuurlijk gewoon simpel bij een supermarkt of drogisterij. Maar als je geen standaard haar- of huidtype hebt, kan het best lastig zijn om daar producten te vinden die geschikt zijn voor jouw huid of haar. Heb je een erg gevoelige huid of ben je allergisch voor bepaalde stoffen, dan moet je hier zelfs heel erg mee opletten. De verkeerde producten kunnen je huid of haar dan behoorlijk aantasten. Je kunt er dan beter voor kiezen om professionele producten te kopen bij een specialist!

Professionele huid- en haarproducten bij Dehcos 

Ben je op zoek naar professionele producten voor jouw haar en huid? Dan zit je goed bij de webshop van Dehcos. Het is niet zomaar een webshop waar je allerlei producten kunt kopen. Dehcos wordt gerund door professionals op het gebied van dermatologie en verzorgingsproducten die ook een eigen schoonheidssalon hebben. Dit betekent dat ze je ook advies kunnen geven op basis van vragen over jouw huid- en haarstructuur. De webshop hanteert een uiterst persoonlijke aanpak. Eigenlijk krijg je dezelfde behandeling als in de salon, maar dan op afstand. In de webshop van Dehcos vind je verschillende exclusieve verzorgingsproducten van merken die je nergens anders zult vinden. Je kunt al deze producten online bestellen en ze worden snel bij jou thuis bezorgd. 

De producten van QMS

QMS Medicosmetics is een Duits bedrijf dat zich met medische cosmetica bezighoudt. De producten van dit merk zijn allemaal uitvoerig farmaceutisch getest om er zeker van te zijn dat ze te gebruiken zijn door mensen met een moeilijke of uiterst gevoelige huid. Het merk is opgericht door een plastisch chirurg die veel onderzoek heeft gedaan naar de beste manier om beschadigde huid te herstellen. Het merk biedt zowel producten voor het gezicht als voor het hele lichaam. 

Professionele make-up voor de gevoelige huid 

Als je een gevoelige huid hebt, moet je vaak ook erg goed opletten bij het gebruiken van make-up. Ook hier heeft Dehcos aan gedacht. De webshop biedt namelijk ook allerlei exclusieve make-up merken aan waarvan de producten af zijn gestemd op verschillende soorten problemen die de huid kan hebben bij het gebruik van make-up. Je kunt er ook speciale soorten zonnebrand of make-up met een UV-filter vinden. Niet alleen make-up voor het gezicht, maar ook speciale nagellak voor mensen met een gevoelige huid of beschadigde nagels. Bestel er meteen bijpassende borstels, kwasten of andere tools bij en je kunt een prachtige look bij jezelf creƫren, zonder bijkomende ongemakken aan de huid!

gerelateerde berichten