Mooiste jubileumreis bestemmingen van Europa

Mooiste jubileumreis bestemmingen van Europa

Heb je een aantal goede jaren achter de rug met je bedrijf? Dan is het tijd voor een mooi jubileum! Door het jubileum van je bedrijf groots te vieren, krijgen je werknemers een incentive om de komende jaren ook hard te werken. Een jubileumreis organiseer je gemakkelijk met behulp van Edgeplore. De Jubileumreizen bij Edgeplore zijn erop gericht om naar een zo leuk mogelijke plek af te reizen. Door het invoeren van het aantal personen, weet je zeker dat je op een geschikte plek terecht komt. Maar naar welke bestemming ga je? 

Een jubileumreis binnen Nederland

Als je een jubileumreis gaat organiseren, kun je ervoor kiezen om naar het buitenland te gaan. Dit hoeft echter niet. In Nederland zijn er tal van mooie plekken waar je een jubileum kunt vieren. Denk bijvoorbeeld aan de mooie natuur in de Biesbosch. Doordat je hier een rijke natuur hebt, kun je met het gehele team erg fijn wandelen en verschillende dingen ondernemen. Daarnaast kun je ook afreizen naar het zuiden van Nederland en naar het bekende Valkenburg gaan. Hier kun je samen met de collega’s alle grotten gaan verkennen of juist bovenop de heuvels gaan vertoeven. Nederland kan dus zeker op het lijstje van bestemmingen toegevoegd worden!

Met iedereen afreizen naar Schotland!

Wil je naar een mooie omgeving toe reizen? Dan is schotland wellicht een van de goede keuzes. Het Schotse landschap kenmerkt zich door de mooie bossen en de heuvelachtige wegen. Er zijn in Schotland enorm veel activiteiten die je kunt beleven om er een echt mooi jubileum van te maken. Ga bijvoorbeeld langs bij een Whisky brouwerij of geniet van een urenlange hike. Uiteraard kun je ook gemakkelijk de auto pakken en een roadtrip maken door het fantastische landschap. Ben je echter liever op het water dan op de weg? Dan kun je op pad gaan met een van de vele kayak safari’s. Zeker de moeite waard om naar te kijken!

Een jubileumreis naar Jordanië

Jordanië is een geweldige plek als het gaat om een combinatie van geschiedenis en natuur. Ga bijvoorbeeld samen met de collega’s drijven in de doden zee om zo een derde wereld wonder van je bucketlist af te strepen! Of kies ervoor om een ballonvaart te doen in de mooie woestijn. Door de verschillende activiteiten die je in Jordanië kunt beleven, is het land uitermate geschikt voor een jubileumreis. De reis wordt door deze verschillende activiteiten zeker niet te vergeten! Tot slot is Jordanië perfect om mooie momenten te beleven. Samen met je collega’s genieten van de mooie natuur en cultuur is een speciaal moment. De jubileumreis naar Jordanië zal je daardoor nooit van je leven vergeten!

gerelateerde berichten